Τα "παίρνω" και σε "σπρώχνω"!

Περί σκανδάλων συνάξεις με κομμένες συντάξεις, κοινωνικές ανακατατάξεις , αναταράξεις…Βιώσαμε την εβδομάδα που πέρασε.

..Μάθαμε κάτι το εντελώς καινούργιο! Υπήρξαν ορισμένοι  που έπαιρναν μίζες! όχι δυναμό!...Μίζες!

Ναι…Ξαφνικά σε μια χώρα που δεν γνώριζε καν την έννοια του χρηματισμού ορισμένοι  τα "έπαιρναν" από μια φαρμακευτική εταιρία για να τη "σπρώξουν" στην αγορά…

Τα "παίρνω και σε σπρώχνω" ο τίτλος της συζήτησης στο κοινοβούλιο που αναβάθμισε τον πολιτικό μας πολιτισμό που δημιούργησε ανάταση στην ταλαιπωρημένη από τη χρόνια λόρδα ψυχολογία του Έλληνα.

Κι η ζήμενς θα με ρωτήσει κάποιος; Κι μ' αυτήν το ίδιο δεν έγινε;

Σκάνδαλο δεν το έλεγαν κι αυτό; Όχι βρε…Σκάνδαλο λεγόταν ένα περιοδικό που κυκλοφορούσε χρόνια πριν στα περίπτερα! Με περιεχόμενο…Αισθησιακό!

….Αυτό με τη ζίμενς την  νοβάρτις και τ΄ άλλα παιδιά δεν ονομάζονται σκάνδαλα. Είναι μια συνήθης διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου προκειμένου η νομοθετική εξουσία να στέλνει κατά καιρούς μερικούς πολιτικούς στο ειδικό δικαστήριο…Για ξεκάρφωμα!

Ε δεν πρέπει να τα παίρνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι το χρήμα πρέπει να κάνει κύκλο…Το χρήμα πρέπει…Να γυρίζει το ίδιο και το…"Τα παίρνω και σε σπρώχνω".

Ντροπή να υποβαθμίζεται με τα λόγια και με τις πράξεις σας το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία! Αυτά ανήκουν στον κυρίαρχο λαό είναι δικά του κεκτημένα!

 

Γιώργος Μουταφίδης

 

 

 

 

Αναζήτηση

Ακούστε ζωντανά

Παρακολουθήστε ζωντανά

Skype

Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj